Itä-Suomen golfseurojen Kaupunkiottelu järjestettiin perjantaina ja lauantaina 31.8-1.9.2018 Kartano Golfissa.

Elokuu 4, 2019/KKi

 

34. Kaupunkiottelu 30-vuotiaassa Savon Pariisissa

kokousHelteisen kesän jälkeen lähdettiin edelleen hienossa kesäsäässä Varkauteen ja sieltä Joroisiin. Saavuimme ajoissa Varkauteen ja Hotelli Oscariin.

Seurojen kokous

Otin kokousvalmistelut haltuun ja heti kolmen minuutin jälkeen neuvotteluhuoneen datatykki räjähti. Onneksi saatiin toinen tilalle ja kokouksen alku myöhästyi vain hiukan.

Itä-Suomen edustaja Osmo Ruuska avasi kokouksen ja liikkeelle lähdettiin kysymällä ehdokkaat Osmon varamiehiksi Suomen Golfliiton hallitukseen. Kerigolfin kapteeni Tuula Karjalainen esitteli ehdokkaat ja puheenjohtajat äänestivät myöhemmin ehdokkaista sähköpostilla.

Osmo esitteli liiton syksyn kokousohjalmaa ja pyysi palautetta liiton jatkotyöskentelyä varten. Tärkeitä asioita oli mm viestintäasiat.

Pormestari Kai Kilappa esitteli seura-asioita, joissa oli myös ikäviäkin uutisia viitaten Tiirin Golfiin, jossa on toiminnallisia vaikeuksia. Muuten kuuma kesä oli mennyt mukavasti, ainoa huoli oli jäsenmäärän väheneminen useimmissa seuroissa.

Lopuksi päätettiin tulevista järjestäjistä, ensi vuonnahan ollaan Mikkelissä ja sitten Tahkolla.

Illanvietto Golfklubilla

Yhteinen ohjelmallinen illanvietto järjestettiin golfklubilla, jonne oli bussikuljetus.

JyrkiRuoka oli erinomaista ja musiikki hyvää. Myös elokuun lopun pimeisiin iltoihin sopiva kokko oli rakennettu klubin takapihalle ja se toi hienon tunnelman ihan Venetsialaisittain.

Illan aikana valtava puheensorina kertoi hyvästä verkostoitumisesta ja yhdessäolosta. Bussit palauttivat juhlijat tapaisin hotellille, jossa moni nautti vielä yömyssyn ennen unia.

Pelaajat olivat ajoissa kentällä

kokousAamulla aloitettiin hotellilla aamupala normaalia aiemmin, jotta ei olisi tullut mitään kiirettä kentälle menossa.

Yhteisen infon jälkeen päästiin matkaan Harri Kainulaisen fanfaarin saattamana. Sää suosi ja oli ihan T-paita keli. Ei tuullut ja tulostaso nousi korkeaksi. Vajaa viisitunsen kierroksen jälkeen nautittiin paella lounaasta.

kokousPalkintojen jako meni sujuvasti, eikä tuloksia tarvinnut odotella. HCSaimaa näytti taas tuoreutensa ja voitti salmiakkimaljakon vuodeksi haltuunsa.

Olihan se varmaan varmistelua, sillä HCSaimaan joukkue oli jättänyt illanvieton väliin ja siis teräkunnossa lauantaiaamuna.

Todettekoon että parhaan scr-tuloksen pelasi SM hopeaa viisikymppisissä saavuttanut Viipurin Golfin Antti-Pekka Kaarna tuloksella yksi alle parin.

Voittopuheessaan Veikko Purhonen kiitteli kaikki tarpeelliset ja oli silmin nähden ylpeä joukkueestaan.

Ensi vuonna Annilassa, Mikkelissä

kokousGolf Porrassalmen puheenjohtaja toivotti kaikki tervetulleeksi ensi vuonna Annilaan ja lupasi parempaa säätä kuin viimeeksi Mikkelissä, jolloin koko kierroksen aikana satoi tosi rankasti, ei ollut muuten päätön lupaus, siksi paljon vettä tuli silloin.

Kiitokset järjestäjille jälleen hienosta tapahtumasta.

pormestari Kaitsu