Kotkassa juhlittiin samalla seuran 40-vuotisjuhlia

Syyskuu 13, 2004/KKi

 

Upea sää vauhditti kilpailua

Kilpailu pelattiin Mussalon kentällä, jossa aiemmin kesällä oli pidetty alle 18-vuotiaiden poikien Euroopan joukkuemestaruuskilpailut.

Kenttä oli huippukunnossa ja osalla pelaajista oli vaikeuksia nopeilla ja kaltevilla viheriöillä. Kilpailu sujui rivakasti, vaikka pelaajia oli lukuisa määrä. Aurinko lämmitti vielä näin syksyllä kivasti ja tuulta ei ollut nimeksikään.

Tulostaso oli mukavan hyvä.

Kokouksessa perjantaina uusi toiminnanjohtaja

Mikko RantanenSuomen Golfliitto oli saanut keväällä uuden toiminnanjohtajan, entinen ammattipelaajan Mikko Rantasen, joka omisti vähän aikaa Mussalon kentän kenttäennätyksenkin. Mikko on siis vahvasti golfaritaustainen.

Keskustelu kokouksessa oli jälleen mukavan vilkasta, puheet tuntuivat kestävän ja liiton puheenvuoroja esittivät Juha Juvonen, Mikko Rantanen ja liittohallituksen jäsen Pekka Konttinen.

Asiaa tuli siis runsaasti. kokous kesti 2 tuntia.

 

 

Illanvietto sujui hyvin

Illanvieton yhteydessä useat seurat muistivat 40-vuotiasta Kymen Golfia.

Kokouksen jälkeen nautittiin maittavasta buffeeillallisesta ja sen jälkeen meitä viihdytti kymenlaaksolainen mestaritaikuri ja sanaseppo Markku Purho.

Taikuri Markku PurhoTemput ja jutut olivat aivan uskomattomia ja yleisö viihtyi.

Kuten kaikissa hyvissä iltamissa oli lopuksi tanssia. Osa vieraista vetäytyi ajoissa yöpuulle, jotta lauantainen peli ei kärsisi, osa taas jatkoi jutustelua aamuyöhön. Kaikki olivat kuitenkin pirteinä aamulla kentällä.

Kiitokset järjestäjille onnistuneesta tapahtumasta, ensi vuonna näemme Keski-Suomessa Jyväskylässä Sippulanniemessä.

 

  • 2016 Imatra
  • 2015 Joensuu
  • 2014 Lahti
  • 2013 Lranta, HC saimaa
  • 2012 Kerimäki