Joroisissa 2011 oltiin uudella klubilla

Maaliskuu 8, 2012/KKi

 

Kokous

kokousPuheenjohtajat ja kapteenit saapuivat ajoissa hotelli Oscariin, jossa oli reilu kabinetti varattu kokoukselle.

Kokouksessa käsiteltiin Suomen Golfliiton puheenjohtajan Antti Peltoniemen toimesta ajankohtaisia asioita. Suomen Golfliiton hallituksen Itä-Suomen yhdyshenkilö Jorma Bruce kertoi liiton kilpailutoiminnasta. Lisäksi oli paikallinen puheenjohtaka Jorma Peipponen kertoi seura ja alueasioita. Lisäksi käsiteltiin tulevia henkilövalintoja liittohallitukseen ja liittovaltuustoon.

Golf Porrassalmen puheenjohtaja Olli Kumela valittiin koordinaattoristi henkilövalintoihin. Kokousta johti pormestari Kai Kilappa ja kokouksesta lähdettiin valmistautumaan illanviettoon.

Illanvietto

liisaIllanviettoon lähdettiin busseilla Kartano Golfin kentälle uudelle klubille. Klubi oli tilava ja uusi, joten kaikki yli 100 henkeä mahtuivat hyvin sisään.

Puheiden jälkeen klubin kokki/ravintoloitsija kertoi illan menun. Ruokailuun oli panostettu, se oli hyvin sujuvasti jaeltu ja todettakoon, että se maistui erinomaiselta.

Mukava "savolaisrouva" kävi viihdyttämäsäs ottelukansaa ja sai aikaan mahtavat naurut toteamuksilleen.

Paikalla oli myös nuori ja kykenevä tanssiyhtye illan tansseja varten. Lopuksi mentiin nukkumaan hyvässä järjestyksessä, osa porukoista meni vielä jatkoille paikallisiin soittoruokaloihin.

Ottelu

lahden golfAamulla oli maittava aamupala hotellilla ja kaikki ehtivät hyvin matkaan pelikentälle.

Otteluaamu valkeni sateisena ja harmaana jälleen kerran, viimeeksi oli aurinkoa vuonna 2007 Iitissä ja sitä ennen vuonna 2005 Jyväskylässä. Tosin hyvä puoli oli se, että sade ei ollut jatkuvaa.

Otteluinfo alkoi upealla Harri Kaunilaisen fanfaarilla ja Suomen lipunnostolla. Varsinaisen lähtölaukauksen ampui aikaisempi "kentänpäällikkö" Tatu Tuovinen tuplahaulikollaan.

olliKilpailun aikana sää vaihteli kaatosaderyöpyistä auringonpilkahduksiin, mutta se ei tuntunut pelaajia haittaavan.

Kilpailu oli tasainen ja tuloslaskenta supernopeaa. Minuutti viimeisestä kortista oli tulokset selvillä! Tahti laskennassa oli aivan ennennäkemätöntä, tuosta kiitos hyvin järjestetylle tulospalvelulle.

Voittajajoukkueeksi nousi jälleen kestomenestyjä Lahden Golf puheenjohtaja Heikki Jäämaan johdolla. Pitäisiköhän heidän osallistua illanviettoihin vähän aktiivisemmin, jotta ei tulisi tasoitusta muihin nähden. Puheenjohtajasarjassa paras puheenjohtaja oli Olli Kumela Golf Porrassalmelta.

Järjestelyt ja toiminnat viikonlopun aikana ottelussa olivat huippuluokkaa ja vieraat tuntuivat olevan tyytyväisiä niihin ja tapahtuman antiin.

Kerigolfin Eija Huttunen toivotti lopuksi kaikki tervetulleeksi Kerimäelle vuonna 2012. Pormestari kiitti pelaajien puolesta KGolfin talkooväkeä Petteri Ruuskasen johdolla.