Itä-Suomen golfseurojen Kaupunkiottelu järjestettiin perjantaina ja launantaina 1.-2.9.2017 Koski-Golfissa.

Elokuu 17, 2018/KKi

 

33. Kaupunkiottelu 30-vuotiaassa Koski-Golfissa

kokousValmistelut aloitettiin heti tammikuussa, kun puheenjohtaja Vesa Halme kutsui oman porukkansa ja minut kokouksiin, joissa käytiin läpi tapahtuman asioita. Oli tehty hotellivaraukset ja kokouspaikkavaraukset, mutta todettiin, että paerjantain tapahtumat järjestetään Koski-Golfin omissa mukavissa tiloissa.

Kutsut lähtivät seuroille vähän yli kuukautta aikaisemmin ja tarvittaessa Itä-Suomen nettisivuilta löytyivät tärkeimmät tiedot ja lomakkeet kätevästi, jos sähköpostit eivät olisi jostain syystä tavoittaneet.

Perjantaina kokoiltiin ensin

JyrkiPerjantaina iltapäivällä klo 15:00 aloitettiin kokous, jossa esityslistalla oli paljon asioita. Suomen Golfliiton edustajat puheenjohtaja Hanna Hartikainen ja toiminnanjohtaja Juha Korhonen puhuivat Golfliiton asiaa oikein kunnolla. Liiton hallituksen Itä-Suomen jäsen Harri Marjala veti Itä-Suomen alueen käyttäytymissäännöt lopulliseen asuunsa ja Harri Kainulainen toimi haastattelupaneelin jämäkkänä vetäjänä seuraavaksi Itä-Suomen edustajan valinnassa Suomen Golfliiton hallitukseen. Ehdokkaat ovat Toni Turkkila Imatralta, Mari Meriläinen Puula Golfista ja Osmo Ruuska Siilinjärven Tarinagolfista. Pormestari Kaitsu piti nopean katsauksen seurojen uutisiin ja siten pysyttiin hyvin aikataulussa.

kokous

Illanvietto tallin vintillä

Kokouksen jälkeen vaihdettiin vähän juhlavampaa ylle hotellilla ja palattiin linja-autokuljetuksella tallin vintille illanviettoon. Pormestari Kaitsu ja puheenjohtaja Vesa Halme ottivat vieraat vastaan.

kokousIllanvietto aloitettiin Koski-Golfin naiskapteenin Marleena Naukkarisen tervetuliaispuheella. "Maru" kertoi tapahtuman kulusta ja lopuksi kohotettiin malja. Seuravksi Suomen Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen piti lyhyen puheen ja näin koko väki oppi tuntemaan Hannan. Saman teki myös tuore toiminnanjohtaja Juha Korhonen.

Yllätysesiintyjä tuli paikalle maittavan ruokailun jälkeen, Koski-Golfin ex-puheenjohtaja Jyrki Hyttinen. Jyrkillä oli mukana oma kitaransa ja kaksi upeata omaa sovitettua laulua, se oli aivan makea esitys. Laulut kertoivat Koski-Golfista. Niistä vanhempi oli viisitoista vuotta vanha ja toinen oli aivan tuore. Jossakin välissä pormestari Kaitsu esitteli joukkueet, Suomen Golfliitto sai tällä kertaa joukkueen kokooon, kun heillä oli riittävästi edustajia ja näin he olivat valmiina myös kilpailuun. Illalla lopuksi tanssittiin Headless bändin musiikin tahtiin, vauhti olikin melkoinen ja musiikki oli juuri sopivaa. Jossakin vaiheessa siirryttiin bussilla takaisin hotellille yömyssyjen pariin.

kokous

Aamulla kentälle

Porukat saapuivat hyvissä ajoin kentälle ja osa kävikin rangella harjoittelemassa. Infon piti kilpailun johtaja ja tuomari Petteri Pasanen.

Ykkösryhmässä lähtivät Suomen Golfliiton puheenjohtajan kanssa past president Pekka Ruokonen, president Vesa Halme ja tulevan järjestavän seuran elected president Harri Kainulainen.

Pelit sujuivatkin upeasti ja nopeasti. Kentällä nähtiin pelkästään hymyilevää porukkaa. Sen jälkeen oli ruokailu ja palkintojen jako tallin vintillä. Kuinka ollakaan, kisassa tehtiin historiaa, sen ensimmäisen kerran, kun Suomen Golfliitto sai jalkeille joukkueen, niin voitto tuli ylivoimaiseti. Puheenjohtajasarjan ykkönen oli Harri Marjala 37 pisteellä, kerran aikaisemmin on Suomen Golfliiton edustaja voittanut puheenjohtajasarjan, vuonna 2010 oli ykkönen Antti Peltoniemi, joka oli mukana myös tässä kilpailussa.

Palkintoina oli kiertopalkintojen lisäksi upeaa kouvolaista lasitaidetta, jotka oli valmistanut Suvi Saareks.

Palkintojen jaon jälkeen pormestari kiitti Koski-Golfilaisia upeasti järjestetystä tapahtumasta. Ennen toivottamista hyvää kotimatkaa, kutsui Joroisten Kartanogolfin puheenjohtaja Harri Kainulainen kaikki tervetulleeksi ensi vuonna Varkauteen ja Joroisille.

pormestari Kaitsu