Kaupunkiottelu käytiin Keski-Suomessa Jyväskylässä 2005

Syyskuu 12, 2005/KKi

 

Voittajat ViGSPitkä kierros

Tänä vuonna pelattiin Jyväs-Golfin Sippulanniemessä hieman pienemmällä kokoonpanolla kuin normaalisti. Useimmilla joukkueilla oli matkassa mukana minimijoukkue eli 6 pelaajaa, mikä oli hyvä, sillä kilpailu käytiin 9-reikäisellä kentällä..

Tämä ei kyllä näkynyt tuloksissa, sillä Vierumäki oli paras 6 pelaajalla (kuva vasemmalla) ja hyvällä tuloksella. Tosin he eivät osallistuneet illanviettoon edellisen iltana, mikä ehkä oli hieman tulosta parantava asia.

Yhteislähtö kesti tällä vaativalla 9 reikäisellä kentällä yli 6 tuntia, osa väitti pelanneensa 7 tuntia! Kuitenkin pitempi tauko oli klubin kohdalla, jossa oli ruokailu samalla, joten aikaa ei sen suhteen tullut pitkäksi.

Tulostaso oli heikko

Voittajaa lukuunottamatta tulokset olivat normaaliin nähden yleisesti heikkoja, sillä vain juuri 10% pelaajista yli omaan bufferiinsa. Mikko Rantanen ja Pekka KonttinenKentän kunto oli hyvä ja liukkaat ja kaltevat viheriöt tuottivat vierailijoille suuria ongelmia.

Parhaan pistebogeytuloksen teki Lahden Golfin Hannele Heino, 42 pistettä. Paras mies oli Kareliagolfin Simo Tukiainen 38 pisteellä ja paras puheenjohtaja oli Pekka Konttinen Tarinasta.

Tasoituksettoman kilpailun paras oli Jyväs-Golfin oma "poika" Sami Haapamäki, joka pelasi tuloksen 79. Tulos oli monen mielestä tosi hyvä, sillä viheriöt olivat erittäin haastavia ja bogey vaani jokaisella viheriöllä kolmen putin muodossa.

Kokous ja illanvietto perjantaina

Perjantaina ennen illanviettoa pidettiin seurojen kokous, johon painavaa asiaa toi Suomen Golfliiton toiminnanjohtaja Mikko Rantanen. Kuvassa Mikko Rantanen ja Suomen Golfliiton hallituksen jäsen Pekka Konttinen Tarinasta olivat juttutuulella ennen varsinaisen kokouksen alkua.

Tahkon GolfseuraIllanvieton aluksi kaupunginjohtaja kertoi mm. rallikaupungista ja toivotti vieraat Jyväskylään.

Illanvietto sujui mukavasti hotelli Alban tiloissa ja kuvassa vasemmallaa Tahkon Golfseuran väki odottelee avajaispuhetta alkudrikkeineen.

Illalla nähtiin caddiemasterin musiikkiesitys ja kuultiin mm. paikallisen seuran puheenjohtajan Aki Ruotsalan puheenvuoro.

Sää

Sää oli tällä kertaa mainio, aurinkoinen, noin 16 astetta, ei tuulta.

Kiitokset järjestäjille mukavasta kisasta.

  • 2016 Imatra
  • 2015 Joensuu
  • 2014 Lahti
  • 2013 Lranta, HC saimaa
  • 2012 Kerimäki