31. kerta Joensuussa

Joulukuu 7, 2015/KKi

 

Perjantai 4.9.2015 kaupunkiottelu Joensuussa 

Lähdettiin ajalemaan heti aamusta Joensuuhun ja Kimmeliin. Matkakumppanini lähtivät harjoituskierrokselle Kontioniemeen Karelia Golfiin ja minä jäin valmistelemaan kokousta hotellille. Pelaajien palatessa kentältä, sieltä kantautuikin mukavia uutisia, kun totesivat kentän olevan huippukunnossa.

Koukous

Kokous alkoi klo 16:40 Joensuu salissa, sillä lehdistötilaisuus kestikin pitempään kuin oli tarkoitettu. Ennen varsinaisen kokouksen alkua oli siis lehdistö paikalla. Toimittaja Minna Heinonen Karjalainen-lehdestä saikin innostuneelta golfväeltä paljon tietoa ja juttu olikin kattava lauantain lehdissä.

kokousKokouksessa oli paikalla yli 50 henkilöä, kapteeneita ja puheenjohtajia sekä hallitusten jäseniä. Kokouksen aiheita olivat Suomen Golfliiton sääntöuudistus, josta puhevuorossa oli liittovaltuuston puheenjohtaja Harri Kainulainen. Petri Peltoniemi kertasi Pelaaja ensin tutkimuksen tuloksia ja liiton talousasioita. Pormestarina kävin läpi seuraosioasioita saatujen palautteiden pohjalta ja tietenkin kerroin saamastamme huomionosoituksesta Suomen ensimmäisessä GolfGaalassa Helsingin Kalastajatorpalla.

Kokouksen päätteeksi Karelia Golfin puheenjohtaja Olli Koivula toivotti väen tervetulleeksi Pohjois-Karjalaan ja puhui tapahtuman toiminnot.kokous

Illanvietto

Illalliset pidettiin Hotelli kimmelin yläkerrassa juhlavassa Sirkkala-salissa. Iltajuhla aloitettiin kättelemällä paikallinen puheenjohtaja ja pormestari, jonka jälkeen puheenjohtaja Olli Koivula piti hauskan ja mielenkiintoisen tervetuliais- ja maljapuheen. Petri Peltoniemi kertoi liiton tervehdykden ennen illallista.

Maittavan buffet-illallisen jälkeen pidin normaalin esittelyn eri seuroista, jonka jälkeen ilta jatkui hyvällä musiikilla paikallisen huippuyhtyeen johdolla, yhtyeen ohjelmisto oli hauska ja mielenkiintoinen. Illanvieton jälkeen osa golfareista lähti vielä alakerran yökerhoon, jossa esiintyi tangokuningatar Heidi Pakarinen. Todettakoon, että musikanttimies Tarinan Osmo Ruuska (Laurin isä) sanoi menevänsä halaamaan tuota tuttua. kokousTanssit olivatkin hyvässä vaudissa osa pelaajista poistuikin vasta musiikin loputtua aamuyöstä, miten lie yöelämä sitten vaikuttanut seuraavan päivän peliin.

Pelipäivä

Aamupalaa oli saatu hotellilla tingittyä hieman aikaisemmaksi klo 7:00, sillä golfareiden oli kiirehdittävä Kontioniemeen, jossa oli yhteislähtö klo 9:30.

Mika Kupiainen ja kilpailun johtaja Aki Keronen pitivät napakan kisainfon ja sen jälkeen päästiin alkamaan kisa. Todettakoon, että Suomen Yleisradion Radio Suomi teki suoraa lähetystä kentällä heti startin jälkeen. Mahtavaa tiedotusta kattavan lehtikirjoittelun lisäksi, hyvä Karelia Golf.kokous

Kilpailu käytiin sateen uhan alla, mutta kuten viime vuonna Lahdessa kapteeni Heikki Rosenius lupasi, että heillä ei ole vettä, vesiesteitähän kentälle ei ole ja sadekin pysyi poissa tapahtuman ajan ja vasta kotimatkalla alkoi sataa.

Kilpailu sujui hyvin ja aikautu oli nopea, olikohan kokemusta kentällä vai oliko sateen uhka syy? Tulostaso oli hyvä, tätä auttoi varmaan kentän hyvä kunto ja hyvä sää. Kilpailun jälkeen syötiin maittava lounas ja tulospalvelu oli huippuluokkaa. Palkintojenjakoa jouduttiin jopa hieman viivästyttämään, jotta kaikki ehtivät paikalle.

kokousJoukkuekilpailussa Tahkon Golfseura voitti Kymen Golfin vain 3 pisteellä, voittajien keskiarvo oli peräti 32,2 pistettä. Kapteenisarjan paras oli Aleks Kääriäinen Anolasta 38 pisteellä ja puheenjohtajasarjan paras oli Rantasalmen Aki Korhonen 34 pisteellä.

Ensi vuonna Imatralle

Imatran Golfin 30-vuotisjuhlan kunniaksi tapaamme ensi vuonna Imatran Immalanjärven kentällä. Imatran Golfin Jarmo Johansson kutsui kaikki seurat heille ensi syyskuun 2.-3. päivä ja toivotti kaikille hyvää kotimatkaa.kokous Pormestarina oli yhdyttävä pelaajiin ja kehuttava järjestäjiä mukavasta ja sujuvasta tapahtumasta kaikkine hyvine ruokineen, kiitokset menevät siis Pohjois-Karjalaan.

pormestari Kaitsu

Valokuvat ja Tuloksett (ladattavat pdf) löytyvät oikealta palstalta.