Kaupunkiottelu Savon sydämessä Tarinassa 2008

Syyskuu 8, 2008/KKi

 

Kokous

Seurojen kokousKaupunkiottelu aloitettiin seurojen kokouksella klo 15:00 Hotelli Iso-Valkeisessa. Mukana oli jälleen seuroja ennätysmäärä peräti 19 kpl. Kokouksessa oli edustettuna seurojen puheenjohtajat ja kapteenit tai heidän valtuuttamansa henkilöt. Lisäksi mukana oli muita seurojen johtohenkilöitä ja kokouksessa olikin yli 50 osanottajaa.

Kokouksessa alusti ensin Suomen Golfliiton toiminnanjohtaja Risto Korpela uudesta strategiasta ja liiton toiminnasta.

Hänen jälkeensä liittohallituksen jäsen Jorma Bruce selvitti kokousväelle nykyistä kilpailujärjestelmää etenkin junioreiden osalta ja pyysi palautetta jatkoa varten. Seuraavana seurat käyttivät omat puheenvuoronsa liittyen seuran toimintaan ja teemana olleeseen tiedotukseeen. Muissa asioissa oli esillä talkootyö, junioritoiminta ja IT-asiat.

Illanvietto

TaikuriAsuminen, kokoukset ja illanvietto vietettiin hotelli Iso-Valkeisessa. Puitteet olivat kohdallaan. Puheita pitivät Tarina Golfin puheenjohtaja Pekka Konttinen ja pormestari Kai Kilappa. Buffet-illallinen oli upea ja maittava. Illan esiintyvä taikuri sai kaikilta jäämään suut auki, niin mahtavia olivat temput.

Tarinaa jatkettiin baarin puolella osin pitkääkin. Verkostoituminen oli korkealla tasolla ja uusia suhteita solmittiin joukolla.

Varsinainen ystävyysottelu pelattiin lauantaina

Lauantaiaamuna kokoonnuttiin Uuden Tarinan kentälle 144 pelaajan voimin. Ennen lähtöä sattui tapaturma, mutta mukana ollut Viipurin Golfin lääkäri Veli-Matti Pitko antoi ensiavun Kareliagolfin Anneli Sorsalle. Anneli palasi kisan aikana sairaalasta ykköstiille moikkaamaan tuttuja hyväntuulisena.

Kisa saatiin pelata hyvässä säässä (=tänä vuonna se on poutasää), aurinkokin näyttäytyi kisan loppupuolella. Ensikertalaiset Anola Golf Clubin joukkue vahvistettuna Laukanlampi Golf Clubin pelaajalla voitti ylivoimaisesti, liekö illanvieton rauhallisuus taannut voiton. Toiseksi tuli, kuten viimevuonnakin Iitin Golfseura ja kolmanneksi Eerikkala Golf.

Kilpailun jälkeen syötiin maittava lounas, jossa oli upeasti uunissa tehdyt täytetyt broilerikääryleet maittavien salaattien kera.

pelaajat

Ensi vuonna Tahkolla

Tahkon Golfseuran puheenjohtaja Jarmo Jaakkola toivotti kaikki tervetulleeksi ensi vuonna Tahkolle ja lupasi, että siellä pelataan "lomagolfia".

Lopuksi pormestari Kai Kilappa kiitti isäntiä Tarina Golfin Ari Kärkeä, seuran puheenjohtajaa Pekka Konttista ja seuran talkooväkeä. Tapahtuman osanottajien joukossa todettiin, että Tarina Golf oli järjestänyt upean ja ikimuistoisen tapahtuman.