Kaupunkiottelu pelattiin Kymijoen maisemissa Iitissä

Syyskuu 9, 2010/KKi

 

joroinenKokous

Kaupunkiottelu aloitettiin seurojen kokouksella. Mukana oli ennätysmäärä seuroja 18 kpl. Kokouksessa oli edustettuna seurojen puheenjohtajat ja kapteenit tai heidän valtuuttamansa henkilöt.

Kokouksessa alusti ensin liittohallituksen jäsen Jorma Bruce. Jorma selvitti kokousväelle Golfliiton kilpailu- ja valmennusasioita. Seuraavaksi alustusvuorossa ollut Golfliiton toiminnanjohtaja Risto Korpela kertoi liiton käytännön toimista nyt ja tulevaisuudessa. Molemmat Kartanohotelli Radansuu, klikkaa isommaksi.alustukset tulivat tarpeeseen, sillä kysymyksiäkin riitti. Jatkossa seurat käyttivät puheenvuoronsa liittyen kentän jäseniin, kierroksiin ja etenkin junioritoimintaan, myös tulevaisuuden suunnitelmat tuli kerrottua muille seuroille, antoisia ajatuksia kaikki.

Illanvietto

Kartanohotelli Radansuu, joka on aivan kentän välittömässä läheisyydessä toimi asutuksena ja illanviettopaikkana. Viihtyisissä tiloissa nautittiin maittava illallinen, kuunneltiin puheita ja nautittiin kiintoisasta ja hauskasta teatteriesityksestä.

Voittaja Lahden Golf, klikkaa isommaksi.Juttua tuntui riittävän pitkälle iltaan eri seurojen kesken ja uusia tuttavuuksia solmittiin paljon.

Ystävyysottelu lauantaina

Lauantaiaamuna lähdettiin sitten Niskaportin kentälle perinteisen ystävyysottelun merkeissä. Kattavan "Ömpön" kisainfon jälkeen päästiin matkaan huikean ilotulituksen saattamana. Sää suosi ja kilpailu sujui hyvin vaikka yhteislähdössä oli 135 henkeä.

Kilpailun jälkeen syötiin maittava lounas, jossa oli upeasti sikaa vartaassa maittavien salaattien kera, jonkun pelaajan koirakin sai tuliaisia kotiinsa.

jukkaJoukkueiden välisessä koitoksessa Lahden Golf oli jälleen ykkönen. Jukka Nikkanen valitteli aamulla kiertopalkintoa tuodessaan, että viime vuoden kaiverrus on tekemättä, mutta piti sanansa ja he veivät jälleen lasisen salmiakkimaljakon palkintokaappiinsa. Tällä kertaa hän joutuu siis kaiverruttamaan palkintoon kaksi kertaa peräkkäin Lahden Golfin nimen. Voitto perustui tasaiseen varmaan peliin, kuten puheenjohtaja Jukka Nikkanen asian ilmaisi.

Talkooväki, klikkaa isommaksiEnsi vuonna Savossa

Tarinagolfin puheenjohtaja Pekka Konttinen toivotti kaikki tervetulleeksi ensi vuonna Siilinjärvelle samaan aikaan.

Lopuksi Pormestari Kai Kilappa kiitti isäntiä Iitin Golfseuran talkooväkeä (vas.) loistavista järjestelyistä, tilaisuudessa vieras tunsi olevansa kotonaan. Sydämellään mukana ollut talkooväki sai kaikkien vieraiden antamat ansaitut kiitokset vieraanvaraisuudesta.