Kaupunkiottelun nettisivut on siirretty uuteen WordPress -alustaan ja sivujen päivitys ja hallinta tapahtuu nyt pormestarin toimesta ajantasaisesti ”pienen” ylläpitokatkoksen jälkeen.
Pieniä kehitysaskeleita sivuilla on jo tehty ja lisää toteutetaan nyt talven aikana; mm. seurojen yhteystiedoissa tulee näkymään nimen, postiosoitteen, lyhenteen ja perustamisvuoden lisäksi suora linkki seuran nettisivuille, puheenjohtajan ja kapteenin/kapteenien yhteystiedot. Lisäksi Yhteystiedot -sivulta löytyvät nyt ja tulevaisuudessa aina seuraavan vuoden tapahtumiemme järjestäjien yhteystiedot.

Ulkoasua ja pieniä parannuksia sivuille tehdään tässä talven aikana ja kaikenlaiset parannusehdotukset ovat tervetulleita.

Terveisin,

Aki Siren
Kaupunkiottelun pormestari
P. 0400-573 564
aki.siren@eerikkalagolf.fi